Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

man's never been in marquee when it's shutdown eh? trusss me daddi

Hej hörni, känns som ni missat vad som hänt halva mitt liv, vi har ju inte hörts på jättelänge! 
Jag börjar med London, hade en fantastisk helg faktiskt! Kom dit sent på natten så det blidde taxi hem till mysiga Lewisham där Pukey bor! Vi (läs jag, Matilda var uppe före tuppen pga sina kidoes) tog oss upp relativt tidigt dagen därpå och begav oss in till centrala London. Vi checkade lite Primark och lite annat random innan vi begav oss tillbaka till moderskeppet. Det blev barnhämtning och solning i parken vilket var supermysigt! Efter ett tag så gick vi och bytte kläder och sminkade oss, sedan blev det litet förande på railen med äckliga groggar i cans (alltså London har inte pant på burkar och flaskor, hur sjukt!?!?!?) Det blev lite brått så vår trevliga middag vi planerat byttes ut mot Subway, ungefär precis samma som sist vi planerade middag innan konsert i Norge men då var det Alt-J nu var det Leanieeeee som var så jävla grym! Det var dessutom ett superfint ställe, en gammal teater eller dylikt med balkonger överallt, sjukt högt i tak och världens bästa jävla rökbalkong med utsikt över Camden! Vi reppade raden längst fram, eller i alla fall ja, Matilda tonade ut och bak nånstans i mitten men fyfan vad härligt det var, missade tyvärr hans high fivning men det var två centimeter ifrån!!! Fangurlin'. Jag har nog aldrig varit så svettig i hela mitt liv faktiskt. Efter mycket om och men sammanstrålade jag med Matilda och då gick vi till krogen över gatan, en variant av Bishop Arms, samma typsnitt och inredning typ, bara annat namn. Där var det värdelöst och deras shots var de snålaste vi någonsin skådat och sedan kom det närgångna pojkar men ungefär då öppnade den gamla teatern som nattklubb så vi rymde dit! Där hade vi supermys, dansade, pratade med svenskar och typ Cookkopian och hans vänner som lekte fett kunniga inom rapmusik, så fort vi sa något namn så bah OMG YEEEEES så det blev lite överdrivet. Sedan dansade vi lite till, och så skulle vi gå och äta men jag och Matilda dissade dem för Yung Leans chaufför Stan som fyllde år och satt ensam i turnébussen. Ungefär 20 happy birthday songs senare begav vi oss nog hemåt ganska slut och ganska äckliga, men som sagt, Leanie var op men våra planer med att följa med honom på efterfest grusades något, close enough med Stan dock!
 



Dagen därpå stod det lite turistande på schemat! Vi tog oss mot London Eye och Big Ben men hamnade på en lila mysig kofestival med supermysig inredning (utredning?). Jag minns dock inte om vi hängde där före eller efter våra oändliga promenad utan papperskorgar, men det var mysigt i alla fall! Efter det styrde vi kosan mot Madame Tussauds. Extremt lång kö, men vi var VIP så fick gå in före alla andra losers. Allting var ganska överreklamerat, människor betedde sig lite äckligt men det var kul att se i alla fall! Sedan fick vi åka en mysig liten bana och höra om Englands historia och sedan var det en 4D film och folk var galna och skrek av upphetsning or whatevs, men det var ganska roligt! Vi primarkade lite till efter detta innan vi drog världens fetaste måltid på Pizza Hut! Så jävla värt och tasty! Senare på kvällen drog vi ut, vi skulle möta Pukeys kompis och lyssna på när hennes kompis DJ:ade. Men kompisen bangade så jah och Matilda fick lyssna utan henne! Vi fick höra både Familjen och Yung Lean då hon var svensk. Vi blev sedan bjudna på hemmafekke men vi blev dissade och frågade en söt tjej på toa om najs ställen i närheten och åkte sedan till Peckham. Då hade en annan av Matlus vänner joinat! Jag hittade en ballong och gav till Matlu och plötsligt var det hennes födelsedag vilket innebar att vi fick gå in före alla i kön. Vi acade pingis och ägde ut äckliga män med hybris. Sedan dansade vi lite, men det var en extremt monoton och weedig jargong och ja lite seg och tråkig. Sedan blev det asmycket pommes och sedan hemgång i soluppgången.
 
 


 
Söndagen var egentligen vår sista dag och då begav vi oss till Camden Market! Det var supermysigt, inte askulig marknad men den var i ett gammalt stall som var jättefint! Synd att de inte behållt det som stall.. Hela helgen var svinvarm och söndagen var inget undantag, så vi letade uteservering där vi åt pommes och shottade vilket förövrigt var det vi levde på hela helgen, pommes och shots (med undntag för Pizza Hut och Subway). Här någonstans hade vi dessuom druckit upp vår medhavda dricka och fick köpa köpa gin och blanda grogg i petflaska på. Vi styrde kosan mot Shoreditch men någon blev känslosam så vi hamnade mitt ute i ingenstans där vi gick och grät och pratade samt höll varandra i händerna. Sedan skedde en incident och alltså fyfan, Londons tunnelbanesystem är svårare än den svåratse ekvationen. Det slutade med att jag blev ruinerad av en lite för lång taxiresa. Någon råkade däcka direkt vid hemkomsten, men jag satt och pratade med mysigt barn så det var kul. Dagen efter var det uppgång vid halv fem, über till Stratford och så var jag plötsligt på väg hem. Men, jag hade en mycket angenäm helg!
 
 
Ja ni, så mycket mer spännande har inte hänt. Var på räkbåten med jobbet och har som vanligt väldigt roligt med dem även om någon gör allt ganska mycket mer dramatiskt än det behöver bli. Även i fredags blev det häng med jobbet, rom och cola och vodka med fanta exotic på ett berg i Bromsten innan vi for mot Kista och O'learys där det blidde bowling, även här gjorde den vi inte nämner allt extremt dramatiskt men innan dess var det superkul! Dagen efter hade jag ont i hela kroppen men det är sådant en får leva med. 
 
 
På hästfronten har jag hunnit hoppa både Pedro och Trissan på terrängbanan, båda skötte sig enormt bra faktiskt! Det blev även några skutt med en viss liten herre vid namn Strauss som bestämt sig för att däckhinder är inget en sysslar med. Men med bra tajming och Leo med en kratta går allt! Jag ska även anmäla mig och Trissan till två clear round klasser som infaller på lördag, dock kollaborerar inte riktigt Svenska Ridsport Förbundet med mig, men förhoppningsvis kirrar de biffen imorgon! Vi ska då hoppa en åttio och en nittio, högre en så är jag nog inte riktigt redo för, rider ju henne inte så ofta, högst en gång varannan vecka haha..
 
 
 
Igår hade vi även vår övernattning i ladan. Förra gången red vi dit och tillbaka, men i år blev det lite probs med stället där vi skulle stalla upp hästarna, så det blev bilvägen istället för ridvägen. Men det var supermysigt med grill och prat! 
 







Det är väl allt for now, ska kolla på Game of Thrones nu, får lite pisk på min kära arbetsplats för jag ligger efter, och vafan egentid är det bästa som finns, dock har det tagit två timmar att fullända inlägget så vi får se hur mycket GoT jag hinner med...
 
 
 
 
 
 
Upp