Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

summertime sadness

Hej!
Är dödstrött, jag har jobbat två dagar läger (två dagar påsklovsläger, hur ska jag klara sommaren?) och kom hem sent igår kväll då det som vanligt alltid är lite kontrollerat kaos därute. Jag fick i alla falla kvällsfodra vid kvart i tio med barnens hjälp och sedan dra en power walk till bussen! Men lägret gick superbra, alla var snälla och glada med få undantag, det hände inget kaosigt direkt utan allt liksom flöt på bra. För en gångs skull så behövde jag ej sova med dunjackan på då det tydligen införskaffats ett superelement så vaknade mitt i natten och fick ta a mig min ylletröja och underställ, sensationellt! Jag tycker även att jag börjar bli säkrare på att hålla lektioner, det svåraste är dock att komma på övningar, men jag har bestämt mig för att köpa en fin bok, researcha efter lite bra övningar, prova dem och om de fungerar bra, skriva ner dem i boken så att jag har och kan använda flera gånger!
 
Igår fick jag rida en sväng på Cindy, Ingrids projekt. Det var väldigt spännande och gick igenom identitetskris efter identiteskris.. Men när jag och Ingrid rider tillsammans har vi en öppen konstant diskussion om våra hästar så jag drog mig till minnes och längde tyglarna lite och red på. Jag tror att hon testade mig extremt mycket, hon sparkade efter mina skänklar, när jag försökte flytta undanför höger åt vänster alltså, gick hon till höger, mot min skänkel. Ansåg hon att jag höll för mycket i henne började hon trippa och när jag då längde båda tyglarna och smackade på sparkade hon bakut. Hon var lite klurig i volterna, hon välte inåt och om en inte passade yttersidan ordentligt rusade hon mot väggen med ytterbogen i täten och det kändes ungefär som att hon skulle krascha rätt in. Hon kastade sig även i hörnet med alla bommar, men gjorde det alltid precis när vi gått förbi, vilket är en ganska spännande rädslofilosofi. Men vi kom tillslut lite överens i traven och då skulle jag testa och galoppera vänster gick helt ok, men höger var kaos och där sätter jag punkt. Hon var fin när jag travade av i alla fall! Sen var hon väldigt lökig så skrittade av länge och väl innan hon fick gå ut i hagen och jag satte mig och åt godis med barnen. 
 
Men hörni det är sommartid! Jag fick visserligen sova en timme mindre inatt än om det inte hade varit omställning idag, och jag tror att jag hade behövt en timme till, men jag ser fram emot ljuset och sommaren och våren och allt annat som oftast gör en ganska glad!  

Juste, det här med att inspireras av Stina, beställde precis SCUM, skrev mycket om det hela i filosofin i gymnasiet, men tanken att läsa den föll mig aldrig in, men nu jävlar!
 
Nu ska jag strax göra mig iordning och åka hem till Anisa för breakie, sedan styr vi kosan mot Liljevalchs vårsalonger och ikväll ska det ätas påskmiddag.
 
Inte den piggaste kniven i lådan

 
på rosa moln | | Kommentera
Upp