Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

240

Torsdag, fredag och lördag har varit tre hästiga dagar, som vanligt alltså.
I torsdags var det hopplektion på lillkorven, hon drog sig mycket till vänster, dock inte alls lika vidunderligt mycket som förra hopplektionen för nu gick det att påverka lite i alla fall.
Vi hoppade kombinationer och det gick ganska bra, hon hoppade väldigt fint och använde verkligen ryggen, inga snea språng här inte!
Vi fick ett stopp vilket var lite underligt för hon har hoppat när jag lagt henne i så sjukt mycket värre lägen, men det var bara att rida på igen så var det inga problem!

I höger varv har hon ju alltid haft lite svårt för galoppen men denna afton så fattade hon fel galopp hela tiden??? Det har inte hänt på 10 månader ungefär och ju mer det blir fel ju nogrannare blir man ju så till slut kunde det ju inte vara mina fattningar det var fel på.. Så då var fredagens pass redan planerat; fattningar till höger.
 
Sagt och gjort, på fredagen började jag skritta fram på banan men sedan kom det en viss person som är väldigt påfrestande att rida med så jag gick till ridhuset istället och där fick jag vara själv så det var ju härligt. Samma sak igen, fattningarna till höger blev vänster blev riktigt arg, men tålamodet höll sig i skinnet i alla fall, till slut var hon jättetrött, men jag gav mig inte innan jag fått en fin högerfattningen och tillslut fick jag det och då var vi ganska svettiga både jag och Vickson.
 
Lördagen red vi ute på banan, jag red i T-shirt och det var UNDERBART VÄDER.
Jobbade lite med galoppen och såg till att verkligen försöka få ihop henne i höger för om man orkar rida tills man är blå i hela ansiktet så är hon faktiskt väldigt fin i högergaloppen också!
Vi blev även fotade men eftersom Siggan är en mycket upptagen kvinna har jag ej fått bilderna än.
 
 
 
häst | | Kommentera
Upp