Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

519

Hej! 
Nu är jag äntligen hemma vilket är både jätteskönt och jättetråkigt. Allting var jättefint där nere, natur, bostad, bröllop, allting! Dock var restiden inget att hänga i granen, i synnerhet inte när hela ens aura präglas av illamående. När vi slutligen kom fram till Lund (som också är JÄTTEFINT) blev vi hämtade och körda till bruden och brudgummens hem, där hängde vi ett tag innan vi blev körda till vår lilla stuga som låg så himla häftig. För att komma ditt så åkte vi på en nersänkt väg, det var flera meter upp till den "riktiga" markyten, och den var täckt av bokträd i mängder, en bokskog alltså. Sedan kom vi fram till lite hus som låg superfint till, med en dalsänka bakom med en fin bäck/flod/å/vattendrag/whatevss i! Dessutom fanns det jättefina vita kossor i närheten och marken var uppgrävd av mullvadar! När vi kom dit blev det vin och chips innan mina morföräldrar gick och la sig och jag och mamma traskade till grannhuset där bruden styrde sittfylla och fixade sina naglar. 
 
 
Dagen efter var ju såklart Dagen med stort D, bröllopsdagen alltså! Vi gick upp och åt frukost, som var skitäcklig vilket säkerligen berodde på att jag valde fel brödsort samt fortfarande präglades av illamående. Sedan höll vi på att fixa och dona innan vår skjuts plockade upp oss och körde oss till kyrkan, där agerade jag fotograf och hade fått tillstånd att springa runt hur jag ville, vilket var JÄTTEPINSAMT att göra under ceremonin, så försökte hålla mig på min plats. Bröllopet var superfin och ja det var ju värdens finaste par som stod där framme! När allt var klart och jag fotat alla tillsammans blev det alkohol, mingel och skånsk korv, då var klockan kanske tre/halv fyra, sedan fortsatte drickandet hela kvällen. Vi åt en svinhärlig buffé med fri tillgång till vin (heh), hade mycket trevliga bordsdamer och bordsherrar. Vi fick höra fina tal, se brudparet göra diverse spännande uppgifter (heta stolen, måla av varandra och dylikt) sedan var det dags för tårta. Vid det laget hade jag slagit mig ner bredvid min mor som hade en gammal hästgubbe som hållt på med hästar i 60 år till bordet. Han berättade massor av spännande historier om hur han fick jobb på Flyinge för att en hingst alla var rädda för gick lös bakom honom till hagen och massor av liknande händelser. Jag berättade ganska mycket om Vickan och vi analyserade bakbensaktivitet på bilder, pratade utbildningsskala, jag berättade om hennes spatt och han berättade om ett underlag som stärker hovar och leder genom ånger eller något liknande. Han var nämligen skånsk och lite full så jag fattade inte så mycket, men jag tror han kände samma om mig för helt plötsligt hade han fått för sig att Vickan älskade att äta torv och därför behövde byta underlag i boxen, och ja haha, som sagt fattade inte så mycket. Sedan försökte han sälja en av hans storhästar till mig då hans sambo tycker att han borde sluta med hästar, han har endast Svenska Halvblod av färgen fux, men tyvärr tackade jag nej till det erbjudandet haha! 
 
 
Kvällen rullade på, jag dansade massor, bland annat till Greased Lightning där jag kan hela dansen, så vi alla stod och utövade samma rörelser samtidigt med mig i täten och det var fint. Kvällen fortsatte så, jag önskade musik hos de svårflirtade deejaysen (hehe Perks of Being a Wallflower boken, har btw läst ut den nu) och de låter som faktiskt gick igenom, gjorde succé. Sedan blev det lite bråk, men försöker förtränga det, sorry for party rocking.
 
Vi var tillbaka i stugan ganska tidigt vilket var skönt, då vi hållt igång sedan halv tio på morgonen, och nu idag så åkte vi hem med ett tåg som gick runt tolv från Lund. Sen vi kom hem har vi firat första advent och det var mysigt.
 
Har förresten två fulla minneskort av mina patetiska försök till att knäppa fina bilder, vill helst skicka dessa lousy pics till Siggan så att de blir lite mindre lousy! Nä måste ju lära mig någon gång så det är la lika bra att jobba på. Lateeeer
 
 
 
på rosa moln | | Kommentera
Upp