Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

332

Hej hopp!
Dessa dagar har varit rätt stressiga, har packat klart både till Bråvalla OCH Karlshem! Superwomaaan!
Jag har dessutom hunnit handla mata, myggmedel, solkräm osv till Bråvalla. Jag har dessutom fixat min nya mobil och HALLELUJA JAG HAR EN KAMERA I MIN MOBIL! En fungerande alltså, vilket jag inte haft sedan jag tappade min föredetta teletut, ut ur en bil! Vilket kanske var med all rätt när oansvarigheten tog överhanden.
 
Men nu har jag en bättre phonie vilket är underbart, kan dessutom snapchata igen, så snapchata mig mer än gärna!
 
Imorgon morgon åker jag till Bråvalla, de flesta har åkt idag, men vi åker imorgon! Är jättetaggad, men har börjat bli förkyld med halsont och knasig näsa, sam huvudvärk så vi får se hur detta går.
 
På fiskfronten är det som vanligt, nästan i alla fall, en kardinaltetra har rykt, vi tror att han var sjuk då han hade en stor fläck över kroppen som liknande cancergäddorna vi hade på landstället! Dessutom har de tre kvarstående ynglisarna fått komma ut ur stora vida världen! Så nu slipper jag den fasansfulla yngelkorgen och alla snäckor lever numera i kloakerna.
 
Ser ni Siggans biffkirrar skillz eller? Liggande meny med söta symboler!
 
Nej nu ska jag sova, big day tomorrow!
 
Min fina (numera sexåriga) ögonsten.
firrarna, konsert/festivalmys | | Kommentera
Upp