Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

300

- Idag har jag ridit Ankan, det är något som inte står helt rätt till där. Han är ganska snubblig, igår red jag i paddocken och jag trodde att han tyckte underlaget var lite tungt och därför slarvade lite med tassarna. Idag red jag i ridhuset och snubblingarna blev flera och visades helt oprovocerat. Han är ganska hetsig men i och med att han är så himla känslig så blir han ännu mer hetsig av t ex halvhalter, så det gäller att peta in bogarna (som han gärna skjuter ut ca hela tiden) utan att han springer iväg samt att rida långt långsamt eller sitta ner tungt för att påverka tempot.
 
- Jag är så himla trött på saker som ej går planerat. Främst när man bestämt något med några andra och dessa inte har möjlighet att närvara. Detta händer flera gånger i veckan, jag bryr mig inte om varför personen eller personerna i fråga avstår, jag bara hatar det, hatar hatar hatar. Men folk gör tydligen så nu för tiden har jag och min mor kommit fram till och det är något jag verkligen inte uppskattar.
 
- Jag är ganska trött på att vara allas sjundeval och att folk hela tiden prioriterar annat framför mig oavsett vad det gäller.
 
- Jag är helt ensam hemma och paranoid sitter insnurrad i täcket i köket och är himla rädd, som alltid när jag kommer hem sent och det är helt mörkt överallt, lär knappast kunna somna heller, hatar detta.
 
- Jag har aldrig haft så bra betyg som jag har nu när jag går ut tvåan, dock är jag långt ifrån klar med allt arbete, men har varken tid ork eller lust, men imorgon är det pluggkväll med Oskar, Sara och Virriz, om inte de också avstår från våra planer eller prioriterar bort mig.
 
Du får gärna känna dig utpekad för jag syftar på de flesta personerna jag umgås med.
 
 Älskade vännen <3
Upp