Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monier

För några dagar sedan när jag var ute och vandrade i de fromma jaktmarkerna såg jag något oerhört coolt. Det satt en uggla av keramik på taknocken!
Ugglorna som är oerhört modernt i dagens klädtrender har även nu vandrat upp på hustaken. "Det är inga ugglor i mossen, utan ugglor på taket det ska vara nu enligt den senaste trenden”, säger Helena Olin som är marknaschef på företaget Monier som skapat "ugglan på taket". Förutom att sitta och se überball ut på hustaken skrämmer även ugglan bort ovälkomna gäster så som riktiga fåglar som bara skitar ner överallt!
Och om du inte just är förtjust i ugglor kan du även ha en nattgäst i form av en person iförd pyjamas som vandrar i sömnen eller en charmig katt.
Monier är en världsledande leverantör av material för tak, och har ett enormt sortiment av tegel och betongpannor men även andra medel som ger ett komplett och utmärkt tak.
 
Nu har jag inga möjligheter till att bestämma om taket där jag bor, men hade jag bott i en villa som hade behövt takomläggning eller dylikt hade jag anlitat Monier och även placerat en uggla i sällskap av en katt kanske på taket.
 

 

på rosa moln | | Kommentera
Upp