Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

588

Mitt hår är så mycket finare när det är otvättat och oborstat än nytvättat och borstat???
 
Idag hade jag lyxen att vara ledig! Detta skulle firas med sovmorgon, men så blidde det icke. Vid åtta fick jag besök och min kamera återlämnades, sov sedan lite till och vaknade av ett telefonsamtal och sedan var sovmorgonen ruinderad, så jag steg upp, skickade ut informationsmail till alla deltagande i pingisturneringen innan jag begav mig till stallet.
 
Skuttade lite på Mazurka som varje fredag, hade ställt upp två små räcken på ett orelaterat avstånd som kanske låg någonstans runt tio meter som vi hoppade på böjt spår, på linje, på volt, på båge och massa sådant. Nu är det konstaterat att hon blir stark när det är två hinder på rad hon ska ta sig över, alltså samma princip som med bommarna. När vi hoppat det sista hindret när vi hoppade på linje kastar hon sig åt höger, så vi övade mycket på att hålla ut svängen och att försöka komma på så lungt som möjligt. Det gick sådär haha hon var pigg och stark.
 
Börjar se avstånden mycket bättre nu också vilket innebär att jag är mer följsam, så det är fett! Emellan sprången trimmade vi lite och när hon lugnar ner sig efter hoppningen är hon så himla fin! Jobbade lite avsaktningar och tempoväxlingar, hoppade lite, började jobba igen, hoppade lite, jobbade igen osv! Sedan travade jag av och sedan var hon trött och svettig. Gjorde lite förberedelser inför morgondagen innan jag åkte hem och försökte plugga och skriva klart denna jävliga rapporten som tyngt ner mig i veckor, är dock inte så nervös längre då jag har börjat, men har väldigt svårt för att inte analysera i resultatdelen osv, men vi får se hur det går, på tisdag är det opponering/opposition (två olika böjningar för samma sak, vilket ska jag använda??) då jag på måndag är på utbildning.
Men later bitcheeees.
 
 
häst, på rosa moln | | Kommentera
Upp