Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

480

Snart är jag äntligen klar med plugget och det är så skönt! 
Jag tänkte ge er en liten uppdatering gällande fiskarna då det var länge sedan.
Det senaste ynglet hittade jag tyvärr dött häromdagen, det var den enda tydliga Goldieavkomman så antagligen har hon väl rätt kassa överlevnadsgener. 
 
Scalarerna har legt som satan och Effy har fått en äggläggarsnopp så antingen äggar hon väl snart, hoppas det! Eller så har hon redan äggat och äggen är uppätna vem vet.
 
De två återstående ynglen är jättefina, det ena är kritvitt med en svart fläck under hakan samt svarta fenor. Den andra som var kolsvart vid upphittandet har ljusats ner lite och är vit under magen och sedan lite orange, så vi får se hur det blir, tycker båda är väldigt fina så ska verkligen vänta med att släppa ut dem tills de är tillräckligt stora så att det inte blir som med Beyonce. Dessutom tänker jag släppa ut dem tillsammans!
 
Malarna är modiga och så fina nu när jag verkligen kan glutta på dem på näras håll! En är spräcklig och den andra är prickig och de har verkligen superfina fjäll! Annars mår resterande fiskar bra och de senaste växterna har faktiskt pallat trycket ganska bra! I synnerhet den stora ruffsiga som fick stå långt bak!  Minns ej om jag köpte två eller tre, om det är tre så har en dött ut haha, men den andra är väl också ganska bra det är ju flera små och de lossnar väldigt ofta vilket är skitstörande, blir jätteirri hela tiden!! Blir heller aldrig riktigt nöjd med mitt stenröse, vet ej vad jag ska göra för att få det som jag vill.. Så det är litt jobbigt, visserligen ilandsproblem.
 


firrarna | | Kommentera
Upp