Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

you better wear your shades the spotlights here can burn holes through the stage

Om ni ej visste vem jag var i söndags så var det Audrey Hepburn! Några timmar innan skivan började fick jag ett spännande facebookmeddelande och efter lite rådgivning med min mor så tackade jag ja till att vara med på TV dagen därpå! Men först var det alltså skiva med temat Tonight We Make History, alla såg vem jag var direkt vilket var skoj och någon skrek till och med Audrey Hepbrun efter mig när jag gick ut från toan! Skivan var ej jätterolig och folk var konstiga så det blidde hemgång ganska tidigt tack och lov! Vid halv tre någon gång var jag hemma och vid tre låg jag i sängen efter att ha tagit ut den extremt hårnålade frisyren och tvättad bort sminket. Kvart i fem ringde klockan igen och en timme senare plockade en taxi upp mig och förde mig till Sveriges Television, där blev jag stylad och fick ta del av en härlig frukostbuffé innan jag fick traska in i studion med min nyfunna ainavän som började på C om jag inte minns fel. Allting var supermysigt, folk var snälla och glada och trevliga och allt var otroligt avslappnat så det var skönt! Var dessutom nästan beredd på att få hålla i värsta debatten men så blidde det inte vilket var skönt, tappade debattegenskaperna någon gång där i tvåan när jag blev snäll! 
 
Efter sändningen bjussa SVT taxi hem, så jag sov lite innan jag begav mig till skolan för möte, men den personen jag skulle ha möte med var ej närvarande, så hängde lite på min lektion innan jag begav mig mot Vällingby där jag mötte Matilda! Vi parkerade på ett fik och jobbade i några timmar med ett bokomslag, en filmaffisch och en app om The Great Gatsby. Åkte sedan mot stallet, drog en standard slagg på bussen och för första gången någonsin försov jag mig och åkte för långt! Brukar alltid vakna absolut senast när bussen stannar vid Hammargården men inte igår! Kan ju skylla lite på de få sovtimmar jag hade i bagaget! Världens bästa Leo och Annika kom dock och plockade upp mig och väl i stallet fick jag reda på att jag skulle rida den enda hästen jag inte ville rida! Red henne för ett år sedan och beskrev det såhär: "det gick inte jättebra, för det första var hon ENORM, när jag sedan satt upp insåg jag hur lång hon var och när jag sedan började rida insåg jag att det ej var lätt att rida ihop henne. Galoppen var dessutom lite obehaglig och inte alls rund och mjuk utan mer kantig och stötig. Jag klarade inte tiktigt av att rida ihop henne som jag ville. Det är dock ögonblick som dessa jag uppskattar, där jag möter en häst som jag inte kan rida ordentligt, för det är så himla lärorikt och man tas verkligen ner på jorden!
Jag skrittjobbade ganska mycket för att få henne att mjukna och så flyttade jag henne även väldigt mycket för skänkeln. Det sistnämde var jättesvårt, varken för Vickan, Strauss eller Ankan har skänkelvikningar varit den starka sidan, så då nöjde man sig med om några steg blev bra, men nu med en lydig och "kunnig" häst var det jättesvårt! Det blev för mycket tvärning, för lite, dåligt övertramp osv, det var väldigt svårt men lärorikt! Fram mot slutet lyckades jag få ihop henne något dock och hon var helt okej fin när jag travade av jämfört med hur början såg ut. Jag hade dock önskat en högre och lite kortare form men hon föredrog lång och låg." Dock vet jag inte riktigt om jag uppskattade gårdagens pass särskilt mycket, det var knappt kul faktiskt men annars stämmer allt överens ganska fint. Vi red slutor och om hästen inte var eftergiven i innersidan gå på en volt, det slutade med att jag gick på volten i tio minuter för lyckades aldrig få henne eftergiven! Gångarterna var väldigt kantiga och stötiga, nästan obheagliga, nä dålig känsla ni vet, men hon är ju söt i alla fall.
 
Åkte hem och sov sedan, det var skönt. Idag har jag till att börja med haft världens bästa hårdag! Alltså den bästa någonsin, i hela livet! Vet inte vad stylisten gjorde igår, men wonderful blev det i alla fall! Jag och Siggan, kultiverade som vi är även gått på teater! Det var mycket kul och mycket oklart, men nu ska jag sova. 
 
 
Oskar och jag klämde en vinflaska i bilen på väg in till skivan!

 
 
 

Försökte få håret på bild vilket gick sådär..
 
 
 
 
häst, innovation, musik, outfits, politik, på rosa moln | | Kommentera
Upp