Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

435

Hej hej hemskt mycket hej.
Idag och igår har jag hängt i stallet!
 
Igår red jag först lektion på Agent Kpt, vi galopperade massor och jag har under en övning i galopp aldrig lyckats få till den formen jag vill ha, dessutom var jag ganska virrig då jag till exempel började rida på hörnlinjen när Aud sa kvartslinjen och aa. Men det var kul! Jag lyckades få ihop den där gigantiska galoppen något så att vi kunde gå på mindre volter osv, men formen var inte top notch, även om steglängden nästan var det! Nu har jag i alla fall grov träningsvärk i magen! Men det var kul och väldigt lärorikt!
 
Efter det red jag även på Vickan i ridhuset. Hon kändes som en B-ponny på riktigt efter att ha suttit på Kpt, det var nästan läskigt har aldrig känt mig så stor på Vickan! Inte så stor på någon hästen alls tror jag! Hon var lite till och från, ibland var hon rätt loj och hade väldigt lite motor och på andra ställen jättepigg och nästan lite trippig. Men hon var fin! Men hon orkar ju inte riktig bära sig ordentligt, men det är ju verkligen inte konstigt, det kommer!
 
Idag skulle jag rida Mazurka och Vickan, dock så blev Mazki vaccinerad och därför fick hon vila. Men jag fixade allt med henne och sedan red jag ut med Ingrid, Pauline, Theresa och Simone! Jag red Vickan alltså! Vi red en bit innan Theresa och Simone vände och red tillbaka, men jag Ingrid och Pauline red vidare och red massor på en äng! Jättefin, jättelång sträcka som vi travade på! Pauline och Ingrid galopperade dock, men då jag inte galopperat på Vickan än travade vi i förväg och väntade. Hon var jätteduktig då, om än något spänd och lite på tårna och var superfin när vi travade ensamma. Andra gången var det dock en hel jävla rådjursflock runt oss och då var jag spänd och på tårna, men Vickan var stencool! Sedan skrittade vi hem, Vickan var lökig och gick långsamt med huvudet superlågt, så söt hon var verkligen trött! Men hon är fin, I love heeeer!
 
 
 
 
häst | | Kommentera
Upp