Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

rör mig tyst, hör inte hemma här, jag är vålnaden

Hej hörni!
Life är fan hårt och det har blivit jävligt kallt och är jävligt rädd för hur denna vinter kommer se ut på jobbfronten, mina ben har börjat protestera varje gång det är kallt ute, så jag har inte den blekaste aning om hur det ska gå att springa, cykla och rusha i trappor. Min hypokondikersida påstår även att jag har feber och är dödligt sjuk, fryser konstant, kan duscha kokhett, ha på mig sju lager kläder och ligga under täcket men slutar ändå inte att skaka. Dessutom kommer en grov släng av huvudvärk och varar i 20 sekunder och försvinner sedan. Vill kräkas och dö om vartannat hela tiden också. Mår sprängande dåligt överhuvudtaget, men det är numera en vana. Meeeeen så är livet, i fredags var det AW, blev alldeles för full och minnseluckorna blev för många, men åt något rött från gatan, såg en räv, satte mig i det frostiga gräset ensam och orkade inte gå hem och sa massa stela saker men förhoppningsvis hatar de mig inte än. Annars kommer jag nu framöver börja hålla tre lektioner i veckan, och förhoppningsvis ha tid att rida Strauss en gång till i veckan. Honom red jag igår lördag, vi tränade på att vända upp på kvartslinjen i galopp då detta ska ske i yoloritten, det gick sådär, jag fick samla honom en hel långsida för att komma upp i  närheten av kvartslinjen och direkt när vi kommit upp in på linjen så stack han. Dessutom var han asnojig i början, han är så himla stark, som en oxe och är svår att ta tillbaka när han brusar upp. Jag har dessutom så himla svårt för det här med extrema styrkor i de olika sidorna, blir extremt förbryllad och vet inte hur jag ska lösa det, får kortslutning, ger upp och tappar all motivation. Vänstergaloppen är värst, kan verkligen inte rida den, det är omöjligt.. Men någon gång kommer vi väl vidare hoppas jag.
 
Fiskarna verkar inte må jättebra, lysröret gick sönder förra veckan, så när jag kom hem från jobbet hade de levt i mörker hela dagen! Jag hade heller inget extra så de fick leva med en dålig jävla sänglampa och jag tror att den dåliga belysningen försämrade deras tillstånd ganska hårt, belysning är otroligt viktigt! Så idag köpte jag ett nytt, vet ej om jag är ovan men anser det vara lite för varmt ljus, men förhoppningsvis funkar det ändå. Den äldsta honan, jag tror det är Lana, har så många så har gett upp med namngivningen, mår nog sämst av alla. Hon har simmat ganska skevt ett bra tag, men nu är hon seg och dåsig och de andra pickar massor på henne, så hennes dagar är nog räknade, hon har dessutom blivit ganska slokstjärtad vilket aldrig är ett gott tecken. Men hon är ganska gammal och extremt stor. De verkar inte bli så gamla heller, vet inte om det är jag som gör något fel eller om det beror på deras gigantiska storlek, jag vet inte riktigt vad jag fick tag på för fisk (eller jo det måste vara Gudrun) som har anlag för sådana här gigantiska kroppsbyggnader för det är nästan sinnesjukt hur stora honorna blir! Eller om det är jag som matar dem för mycket, men det tror jag inte för ibland går jag hemifrån innan akvariet tänts och kommer hem efter det släckt flera dagar i rad och då blir de utan mat. 
 
Och jag vet inte varför, men har fastnat så jävla stenhårt för den är låten trots att jag mest får panikångest av lugn och så akustisk musik.
 
 










firrarna, häst, musik, outfits, på rosa moln | | Kommentera
Upp