Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

6

God kväll god kväll.
 
Idag var jag i skolan (så ovanligt I could die).
Hade endast redovisning samt betygssnack. Ändå tog det hela dagen, med lite väntetider och liknande. C i digitalt skapande och D i estetisk kommunikation i alla fall! Redovisningen gick också bra.
Sedan åkte jag till SPånga station, tvingade med Oskar som sällskap. Sedan kom Leo dit, och jag lämnade Oskar och jag och Leo åkte till Brommaplan. Vi våldgästade Simones skola!
Sedan stallet. Red först Goblin på utebanan vilket gick över förväntan, men om till exempel getterna kliver på en gren så den knakar, blir han på helspänn och man får börja om med allt arbete då han drar ihop sig så när han blir spänd.
Hopplektion sedan på Vickan. Grym är hon ju! Fick dock en liten flygtur då jag släppte iväg henne lite för tidigt på ett läskigt hinder. då blev hon osäker och tvärstanna. Jag fick alltså lite kvalitétstid med en bom och hamnade även under stödet. Vickan tyckte jag var dum i huvudet som låg på marken med bommar runt omkring mig.
Riktigt trött var hon sen!
 
Sitter nyduschad och lyssnar på världens bästa Håkan.
Ska alldeles strax sova. Så intresting I could die.
 
Riktigt stenhård i väntan på bussen och baseballspelande.
 
häst | | Kommentera
Upp