Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Om Victoria den andre

Denna skönhet heter Victoria II på papper, men kallas för Victoria den andre, Victoria, Vickan, Vickzii, Råttan och Korvaz (e: Långarnö Cedrick u: Brolötens Bellona)! Kärt barn har många namn sägs det och är det någon som är ett kärt barn så är det hon för hon är helt klart min ögonsten!
 
Hon är ett connemarasto på sex år, hon är född den 24 juli 2008. Hon är stickelhårig som syns på bild och jäkligt söt!
 
Hon står på Karlshems Gård ute på Ekerö där hon även är född!
Jag rider henne ungefär tre gånger i veckan, men om pengarna hade räckt till hade jag mer än gärna ridit henne fler.
 
Vickan är otroligt fin att rida både i dressyr och hoppning. Hon är otroligt känslig och arbetsvillig och hur härlig som helst att trimma dressyr på.
Hoppa är något av det bästa hon vet och det är ytterst sällan hon tvekar på hinder, utan hoppar allt med glädje!
 
Hon är inte alls tittig och hur snäll som helst att hantera, gudomlig att rida ut på och allmänt underbar och detta är en individ jag verkligen älskar med hela mitt hjärta!
 
Ännu har vi inte åstadkommit så mycket tillsammans, mer än att gå i stadig form i alla gångarter, samt inte stanna och sparka i varje galoppfattning. VI har dock varit ute på två pay and jumps pch hoppat 70 som högst, vilket har gått helt problemfritt utan minsta tvekan eller osäkerhet!
 
 
häst | | Kommentera
Upp